Som nöje kalle  

Lyssna på musik inför bröstoperation

Ska du göra en bröstoperation? I så fall kan musik hjälpa dig att gå igenom operationen på ett bättre sätt då musik kan verka lugnande. Även om du är helt sövd under operationen så kan musiken vara bra för att avskärma dig ännu mer från själva operationen. Dessutom kan musiken användas som avslappning innan operationen om du är nervös.

Att välja rätt implantat från Motiva

När du ska göra en bröstoperation är det du som väljer vilken typ av implantat du vill ha. Olika implantat ger olika resultat och just Motiva har tagit fram unika implantat som ska passa till alla kvinnor oavsett preferenser och livsstil. Det kan vara väldigt ångestladdat att välja vilka implantat från Motiva som man ska ha då alla kan verka så bra, fast på olika sätt. Man behöver dock inte känna ångest inför valet då man alltid kan byta om man absolut inte skulle tycka om implantaten man valde.

Låt musiken hjälpa dig igenom operationen

Det är helt normalt att vara nervös inför en operation. Man ska ju trots allt in och skära ganska rejält i kroppen och det är inte ett litet ingrepp att sätta in bröstimplantat. För att lugna dina nerver kan du ta hjälp av musiken. Genom att lyssna på avslappnande musik varje dag innan operationen så kan du hjälpa kroppen att stressa ner så att du är i bättre form när operationsdagen väl kommer. Ju bättre form din kropp är i, desto bättre kommer den att återhämta sig efter operationen. Om du vill kan du även lyssna på musik under tiden operationen pågår. Det finns en risk att du hör vad personalen säger trots att du är sövd och att du blir påverkad psykiskt av det. Därför kan det vara bra att avskärma sig genom att ha musik i öronen även under operationen.