Som nöje kalle  

Den bästa musiken för din maskerad

Att ha maskerad som tema på en fest är alltid ett lyckat koncept. Framför allt så kommer festen att sticka ut i mängden och dina gäster kommer att ha något att minnas. En maskerad innebär att du och dina gäster klär ut er. Du kan välja att bära festliga kläder och ha en enkel mask , men du kan också klä ut dig efter ett tema eller till en figur. Du kan hitta dina maskeradkläder i en butik som säljer festprylar. Förutom att det är viktigt med bra utklädnad är musiken som spelas på festen viktig. Därför kommer vi i det här inlägget ge dig några förslag på låtar du kan ha i festens spellista.

Masquerade – Backstreet boys

En av världens största pojkband genom tiderna som dessutom fortfarande är aktiva är Backstreet boys. Men deras kändaste låt är kanske inte låten Masquerade, men den passar riktigt bra in på temat. En annan låt av pojkbandet du kan spela som passar temat är deras låt Backstreet’s back eftersom att de i musikvideon är olika väsen.

Love me like you do – Ellie Goulding

Om du har valt att ha en något mer klassisk och elegant maskerad med vanliga festkläder och klassiska masker ska du spela låten love you like me do som är med på soundtracket till filmen 50 shades of gray där huvudpersonerna går på maskerad.

Who are you – The who

Om gästernas utklädnad är så pass avancerade att du har svårt att urskilja dem är låten Who are you av The who den låt du ska spela på festen. Låten är dessutom ledmotivet till tv-programmet masked singer vilket också gör låten passande.

Royals – Lorde

Eftersom maskerader är starkt kopplade till hur kungligheterna festade förr i tiden är det passande om du spelar låten Royals av Lorde.

Sedan kan du anpassa musiken efter de utklädnader som dyker upp, till exempel 80-tal.